lockout

Folkeskolen lider stadig efter lockouten

Lærerne har ingen arbejdstidsaftale! I stedet har vi fået en lov 409, men ikke en ny arbejdstidsaftale! Har du en arbejdstidsaftale på dit job? Eller jobber du bare til du segner?
I snit mangler lærerne 1,4 linjefag (pris 22 mia.). Et linjefag består typisk af 480 lektioner, og koster 40.000 kr. Konflikten gav lærerne et uddannelsesløft på 6-7 timer pr. år. Pebernødder!
Det forventes at lærerne jublende kaster sig over nye opgaver i forbindelse med folkeskolereformen. En reform lærerne skal finansiere, hvad de end synes om den.
Snart er der kommunalvalg.

Emneord:

Hvorfor stemte SF imod?

I AP d. 11. juni omtaler Anette Pedersen, SF, Enhedslistens forslag om en ny arbejdstidsaftale med lærerne.

Emneord:

KL ud af Albertslund

Hvorfor skal borgerne i Albertslund betale 945.000 kroner årligt til en organisation, der udelukker vores lærere og elever fra kommunens egne skoler?
Det spørgsmål kan med rette stilles til det overvældende flertal i kommunalbestyrelsen, der på byrådsmødet den 12. marts med stemmerne 20-1 nedstemte Enhedslistens forslag om, at Albertslund skulle undlade at deltage i Kommunernes Landsforenings lockout af lærerne.
Et andet spørgsmål kunne lyde:
Emneord:

Klar til at melde Albertslund ud af KL

Kommunen bør ikke deltage i en lockout af lærerne. Hvis KL fastholder, bør Albertslund melde sig ud af KL, mener Liste Ø.

Emneord: