Stem NEJ til fattigdom og JA til solidaritet

Albertslund er en af de kommuner, der er hårdest ramt af fattigdom. De senere år er endnu flere blevet fattigere som følge af kontanthjælpsloft, 225-timersregel og integrationsydelse. Ifølge Kirkens Korshær og Kontanthjælpsalliancen er der nu næsten 600 voksne albertslundere, der er ramt af de lave ydelser. Da mange af de ramte har børn, drejer det sig om i alt over 1000 albertslundere, der lever på et eksistensminimum.
Der er børn, der oplever en hverdag med bekymringer om, hvordan det mon skal lykkes for mor at klare husleje og madindkøb eller få råd til tøj, gaver og uforudsete udgifter. Det er opskriften på en utryg barndom.
Jeg ser det som udtryk for umenneskelighed og forråelse.
Hvis du også finder det urimeligt, at fattigdommen stiger samtidig med, at de rigeste gøres endnu rigere og sender milliarder i skattely, så husk endelig at bruge din stemme på tirsdag.
Giv din stemme til Enhedslisten, der som det eneste parti i folketinget og kommunalbestyrelsen konsekvent kæmper for lighed og stemmer imod alle fattigdomsydelser og såkaldte "reformer", der tvinger syge og udsatte mennesker, der ikke kan arbejde, rundt i manegen på lave ydelser.
Nasserøvene finder man på de bonede gulve – ikke i jobcentrene.

Jeppe Milthers, kandidat for Enhedslisten

Emneord: